Dagbok

De där med att Dj’a

4 september, 2014
IMG 1410

KÄnner mig super dålig, bloggade bara en gång imorrn. Tanken var att jag skulle slänga upp massa kul från gårdagen. Både blogga o instagramma! Men det händer så sjukt mycket kul i mitt liv så jag hinner inte ta upp allt. Igår var jag hos en bekant till mig som skulle lära mig att DJ från grunden. Jag kan ju redan en hel del, men jag ville lära mig mer när det kommer till mixning och inte använda massa filters som många andra Dj’s gör. Jag brukar 97% av min tid taktmixa. Ibland använder jag filter, men det är sällan. Jag fick spela upp lite, visa honom om vad jag kunde. Tydligen var jag väldigt duktig och för att ha dj’s så lite som jag har så kan jag väldigt mycket. Det är inte första gången jag får höra att jag är jätte duktig för att ha spelat i ett par månader. Det låter ibland på andra att det är sjukt svårt. Men vissa saker är lätt. Och vissa saker är sjukt svårt.

Men jag lärde mig super mycket grejer igår, lärde mig även grunder till andra saker som jag ska träna varje dag hemma tills jag känner mig 100% säker.  Känner mig otroligt mycket klokare. Tror det kommer gå jävligt bra imorrn när jag spelar. eller rättare sagt bättre. Om min brorsa kör mig kommer jag nog dra med mig hela mitt sätt. Dator + spelare. Ska ju ändå inte dricka!

Allt gick super bra igår, vi snackade om massor av saker och det är så kul o få lära sig av någon som Dj’at så länge som han. Fan va kul det var! Är så peppad. Det är första gången någon lär mig på riktigt. Jag räknar inte när jag var 15 bast och gick på DJ kurs, för jag fortsatte aldrig att Dj’a.

Och jag kan inte räkna med första gången jag tränade på Vardagsrummet. Jag fick inte lära mig så mycket, utan jag frågade mest om hur det funkade och fick massor av svar. Vilket var super bra. Zolle var den som gav mig tips o tricks.

Men igår fick jag verkligen lära mig från grunden. Hur jag ska räkna, vad jag ska lyssna på och de jag ska gå efter. Nu känner jag mig otroligt säker. :)

 

 

You Might Also Like