Dagbok

Back to work

7 januari, 2014

Godmorgon alla fina bloggläsare!

För att ha sovit 5 timmar känner jag mig pigg! Trots att jag vänt på dygnet tog det inte många minuter innan jag somna. Har aldrig känt mig så här utvilad. Jag tror jag behövde 6 dagar inlåst i min egen lägenhet för att hantera vissa känslor, avgifta mig själv från allt skit och bara få vara. Det är även första gången jag orkat vara hemma så här länge utan att bli rastlös och uttråkad. Trivs med mig själv. Dock var jag iväg en gång under dessa 6 dagar och sen var min tjejkompis på besök. Min telefon har även varit helt tyst, ingen som ringt eller messat. Umgås ju inte med så många så det är inte heller så konstigt. Den ända jag egentligen pratat med har varit min kusin som bor på andra sidan världen. Yeey!

Idag blir det jobb, har planering hela dagen och sen ska jag iväg till KFUM gården och planera nästa 164 festival. Jag tror att det var idag. Sen väntar jag på att Linda Pira ska höra av sig, de ska spela in en ny video och om jag hinner, vilket jag hoppas, så ska jag dit och fota.

När jag säger att semestern är slut, ja då är den 100% slut och ALL jobb börjar igen. Ser fram emot det, ska även börja träna igen. Har verkligen latat mig i 3 veckor, legat i soffan, ätit godis och kollat på massa filmer.

page

Haha, när Anna var förbi mig tog vi massor av bilder och här är resultatet av mig framför kameran i mina mjukis kläder och inge smink! Snygg ändå! haha

You Might Also Like