Dagbok

Så jävla dålig!

7 oktober, 2016
14517374 10154323116740865 544501726600937613 n

Alltså jag måste fan gå all in på detta. Men får inte till det. Men lovar, ska bli bättre. Håller nästan på med en struktur i livet och det ser bättre ut. Jag tror även när jag åker till Indien så kommer allt bli mer struktur. Känner mig sååå dålig på den fronten. Men jag kör på.

Jag har sånna planer så att struktur är AO!

Alltså jag e sjukt tacksam o kreativ just nu. Har sånna ideer som jag bara vill göra nu. Men jag jobbar på det som fan för att kunna göra det nästa år. För att jag har fram tills sommar 2017 på mig och sedan måste jag göra ett lite större val i livet och det är antingen de här jag gör idag eller inte alls de här.

Och vad tror ni jag vill göra? De här jag gör idag. Men om jag ska flytta tillbaka till min lägenhet så måste jag få in lite mer en vad jag får idag.

Men vi löser det! Det löser vi! ALLT löser sig.

Så igår skickade jag två idéer till Magnus på Ubisoft, något jag berätta för honom i Paris och de tyckte redan då att de lät intressant. På twitter får jag svar som bilden visar.

Oavsett om det går igenom eller inte så visar dom ett bra intresse. Men jag gör något som ingen annan gör om jag ska vara helt ärlig. Just detta som jag tog upp med dom, de som jag gör med mina tjejevent och Tekken 7, de e ingen som gör det regelbundet som jag gör.

Man har de någon gång ibland. Men så här mycket och så här stort.

Alltså jag vill bara få jobba med det jag älskar och jag har alltid haft ett intresse av de jag gör. Plus att jag är bra på det. Jag vet vart jag ser mig själv och för en gång skull har jag växt upp och mognat. Ibland tänker jag att jag kanske borde ha gjort detta för länge sen och att jag e för gammal för sånt här. MEN…..! Jag var aldrig mogen nog att göra sånt här.

 

Nu kör vi… Det är fredag, och de betyder längre arbetsdag med roliga grejer för mig. Jobba på mina projekt och avsluta kvällen med sen stream! Woop woop

 

You Might Also Like