Dagbok, Personligt

Våga fråga om hjälp!

10 oktober, 2012

God morgon!

Jag är inte alls för att vara öppen om hur jag mår! Om jag mår skit dåligt då säger jag det och de kan jag göra via facebook, twitter eller bloggen!

För ibland orkar inte man ringa någon och prata och när man skriver hur man mår brukar det alltid vara en fin själ som ringer en och pratar!

Oftast är det dom man inte står nära. Jag blir glad oavsett vem som ringde! Under 2006-07 utvecklade jag något som heter Panikångest. För er som inte vet vad det innebär kan läsa mer om det här! 

Jag har ätit mediciner mot bl.a panikångest. Det är väldigt vanligt att människor har det. Känner hur många som helst som kan få det regelbundet! Ingen kul känsla.

Jag har, av någon konstig anledning haft super svårt och somna på nätterna.  Och igår fick jag en liten känsla av panik och de hade jag redan när jag kom hem!

Skrev på FB (min privata) att jag inte kunde sova och ville veta hur jag kunde motverka denna panikångest som jag just då hade. Fast det var inte den känslan jag fick 2007!

En underbar själ ringde mig och pratade med mig i telefon i 1 timma! Han som mig, jobbar/jobbat med människor i dessa situationer. Det var riktigt skönt och få prata om allt och inget!

Jag somnade direkt med hjälp av musik!

Och vet ni hur jag mår  just nu? BRA! känner mig lite lättare!

Med detta inser jag också att det är inge fel att skriva om man mår dåligt eller prata med en vän när det inte går bra!

Ibland är det svårt och vara stark, men vågar man fråga om hjälp har man kommit ett steg närmare att vara stark!

Nu ska jag stressa till jobbet, som vanligt!

Ha en underbar dag mina fina läsare!

Njut av dagen och ha ROLIGT!

You Might Also Like