Dagbok, Personligt

Tycker inte det är OK

15 oktober, 2012

Vet ni en sak! Jag har aldrig hört en människa som aldrig åkt fast av polisen säga att de hatar polisen. Jag har aldrig hört någon i min familj hata polisen och jag har aldrig sagt att jag hatar polisen för de gör jag inte!

Men alla som hatar polisen har väll vart med om någon polis som tagit fast dom för något!  Jag har många vänner som gör massa dumma saker och de hatar polisen. O vet ni varför? Jo för att dom har åkt fast av att dom gjort något dumt.

Ja, det är olagligt att röka weed o shiit och så länge det är olagligt kommer polisen att trakka er! Lev med det eller sluta med det!

Ja jag har själv gjort massa dumma saker, men jag har aldrig träffat en dålig polis utan jag har stött på massa bra! Och om någon vill hata mig för att jag tycker om polisen så kan ni hata mig med nöje! Jag tänker inte sitta och hata på människor jag inte känner.

Varför ska jag hata på polisen?

men visst finns det de som faktis använder sin makt och gör dumma saker, men de finns det i ALLA branscher, vare sig det är polis, politiker, skola eller butik! De finns fula fiskar överalt! De finns värre människor. Värre maktmissbrukare.

O tro mig, de finns värre poliser i andra länder. VÄRRE!

Blir lite irriterad när jag lägger upp en bild på klotter där de står fuck aina mitt på skolan jag jobbar på och människor sitter o kommenterar att de var helt rätt. Jag börja undra vart samhället är på väg. Hoppas polisen tar fast de som klottra massa saker på skolan!

Sen åker dessa personer fast av polisen o de kommer hata polisen för att dom åkte fast! L O L! så kommer det vara for ever and ever!

302610984111785311 7766872

Men jag tycker det är fett synd att man ska förstöra med massa ful klotter.

Och detta är bara en liten del av vad de klottrat!

Jag vill veta varför någon säger fuck aina, varför hata? o jag kommer fortsätta ifråga sätta alla som säger så!

You Might Also Like