Dagbok, Personligt

Min nya tatuering!

8 november, 2012

Det tog mig verkligen 6 månader till att fortsätta med min tatuering jag gjorde innan sommaren. Egentligen skulle jag tillbax till samma tatuerare i aug, men de gjorde så ont så jag ville inte fortsätta tills jag såg Dennis. Han är verkligen riktigt grym på det han gör. Jag samlade modet och nu har jag fortsatt med tatueringen. Den är inte klar en utan vi kommer fortsätta med tatueringen snart.

Detta träd som Dennis fick göra symboliserar en väldigt jobbig tid i mitt liv. Hela min tatueringen på min rygg har med mitt liv och göra. Alla vändpunkter i mitt liv kommer finnas där. Detta träd symboliserar hopp och glädje. Folk får säga vad fan dom vill om boken The Secret, men den har hjälpt mig i de svåraste situationer.

Ni vet inte vad jag har gått igenom, alla har något förflutet. Men den dokumentären/boken är en stor hjälp till varför jag lever idag! Det finns massa skit i boken, saker som inte alls stämmer som är full av skit. Sen finns det saker där som ger en lite mer hopp och gör en gladare! Sen om man tar allt på för stort allvar så är det bara att skita i och kolla, ta den med en nypa salt och plocka ut saker som är bra. Te.x att det är DU som bestämmer om du mår bra, vad du vill ha i livet och hur du ska må. Det är vad boken har hjälpt mig med. När jag har slut på ideer eller inspiration så kollar jag på dokumentären eller läser boken. Den har till och med hjälpt en av mina nära vänner som gick igenom en hjärtoperation att tänka positivt!

Jag älskar detta träd och tycker den är as fin eftersom Dennis fick två bilder som han gjorde om till sin egna, men det är taget från The secret!

Om ni vill tatuera er, så rekommenderar jag Dennis.

Facebook: Kvarteret Tattooo  eller Dennis OneTwo Samoa

Fördelen med att ha en hemma studio är att man kan fota sig själ när man behöver!

DSC03178

You Might Also Like