Dagbok

Jävlar jag åker!

20 maj, 2014

Nu är hela min London resa planerad! Jag kommer att vara där i 1½ dag. Åker dit tidigt på morgonen den 10 Juli och åker hem tidigt på morgonen den 12 Juli. När jag väl kommer till London kommer jag nog hänga på stan, sen checka in och sen ska jag ut och ta massa roliga bilder.

På kvällen ska jag hänga med en killkompis som bor där borta som jag inte träffat på 2 år. Dagen efter kommer jag checka ut från hotellet och dra till konserten. Tänkte köa i ett par timmar. Aldrig gjort något sånt, så de blir första gången jag gör en sån grej. Kul! Efter spelningen tror jag att jag kommer hänga med min killkompis och där efter ta mig till flygplatsen direkt efter!

Hur som helst kommer detta bli skit kul och jag kommer få uppleva massa roligt! Jag har länge funderat på att åka till London helt själv och bara få testa o vara utomlands själv! Nu, äntligen ska jag få göra detta. Känner att det kommer bli en sån bra resa! Både London och USA!

Jag tänkte bo på Hilton, men det är fullbokat! Så jävla ledsen. Just den dagen jag ville bo där så hade det bokats upp! Men jag fick ett annat 4 stjärnigt hotell bara 5 min i från! Funkar helt ok! Det finns bara 2 hotell som ligger nära som har 4 stjärnor. Vem vet, Tänk om någon av dom bor där! hahaha

page

Bilder från min första resa till London! I vilket fall, det kommer bli as ballt, jag kommer få uppleva sjuuuukt roliga saker! Längtar som fan till Eminem konserten! Trodde aldrig att jag skulle våga göra något sånt!!

You Might Also Like