Dagbok, Personligt

Jag kan inte vänta!

4 december, 2012

Hellu bloggen!

Hoppas alla ni läsare har haft en as fet dag! För det har jag.

Jobbat som vanligt på skolan. Som ni vet så har jag ett helt vanligt jobb. Ni vet, 8-5, måndag till fredag året runt med 4 veckors semester haha. Trodde folk hade förstått det. Men det gick super bra på jobbet.

Just nu jobbar jag på en kommande utställning med mina elever. Vi ska ställa ut lite bilder som vi tagit under denna termin och det ser jag verkligen fram emot! Dom är super grymma .

Efter jobbet var jag på möte med en as ball tjej och henne kommer jag berätta lite mer om. Duvetinte.se kanske blir ett team istället för jag! Har också fått ett OK om att ha en jävligt fet grej på Vardagsrummet men jag väntar bara på att få datumet OK’ad.

Mycket som händer och mycket som kommer hända!

Jag ser verkligen fram emot alla roliga äventyr som kommer ske och förändringarna…!

Jag har för första gången insett att jag är så jävla grym på det jag gör, både med duvetinte.se och mitt vanliga jobb! Jag har aldrig varit den som trott på det jag gör, aldrig trott att jag skulle lyckas. Men fan, jag har lyckats! Jag har lyckats komma jävligt långt på bara 5 år!

Mitt liv fick en ny vändning 2007 och jag börja leva på riktigt när jag flyttade till lägenheten jag bor i. Alltså för nästan 2 år sen! Känner verkligen av lyckan!!

På tal om något annat. Fick en jävligt hemsk kommentar om en människa som kanske har dött och det har gjort mig väldigt orolig och om det är sant, då kommer jag bli väldigt arg! Jag hoppas bara att personen som la den kommentaren inte tala sanning. Jag bad iallafall en kompis till mig som känner personen ta reda på om det var sant eller inte eftersom jag inte kunde hitta svaret själv hur mycket jag en sökte på nätet! avvaktar tills imorrn…!

Det jag ser fram emot är mina intensiva foto veckor som jag kommer ha snart! Ni kommer få se, snart!


You Might Also Like

  • anonym 5 december, 2012 at 13:33

    vem har dött..?? ://