Dagbok, Personligt

Jag började långt innan!

21 januari, 2013

Igår satt jag i 6 timmar och gick igenom massor av bilder till min utställning. Jag har verkligen fotat en hel del.

Jag insåg att jag har gjort det jag gör idag sen jag var liten, bara det att jag inte har bloggat om det. Jag har gått på konserter och fotat sen jag var liten. Hitta sjukt mycket bilder på olika artister som jag hade glömt bort att jag hade sett.

Idag är jag otroligt tacksam över att jag fotat.

Det är inte alls konstigt att jag fortsätter med det jag gör idag. Jag älskar det jag gör, jag älskar musik och jag älskar att fota! Inget kan slå denna kärlek jag har för musik. Kunskapen och skriften må inte vara den bästa, men en sak har jag som slår allt och det är kärlek.

Ingen kan ta det i från mig, absolut INGEN! Ibland har jag velat lägga ner, men då tar jag en längre paus för att återställa mig och få lite inspiration.

Här har ni en del bilder som jag tagit innan jag blev den där duvetinte.se bloggaren och precis  i början av skapandet av duvetinte.se.

Jag älskar verkligen konserter, det är de bästa jag vet!  Jag går på konserter vare sig jag gillar 1 eller 10 låtar!

Det är därför jag inte ser någon som konkurrent, de finns ingen som kan konkurrera mig heller. Utan så här ligger det till. Jag gör det jag älskar, varje dag. Jag går till mitt jobb som jag älskar, jag träffar mina vänner som jag älskar och jag gör saker jag verkligen tycker om, VARJE DAG! Ibland händer det att jag gör något jag inte tycker om. Varför ska jag bry mig om någon snackar skit eller ger mig negativa vibbar? varför?

Jag har hamnat i många konflikter med människor inom samma områden, men jag har aldrig brytt mig så mycket, varför ska jag ? Varför ska jag skapa värsta grejen? Jag tjänar inget på det. Och de människor jag har hamnat i konflikter, vad gör dom idag? absolut inget. Har inte hört något från dom. Vad gör jag? bloggar och har det fett bra.

Man ska aldrig lägga tid på konflikter. Ta konflikter, va inte rädd, men låt de inte vara långdragna.

Slösa inte tid på något negativt!


You Might Also Like