Dagbok, Personligt

Huvudet i sanden MACKLEMORE & RYAN LEWIS

3 februari, 2013

Hej alla som fortfarande är här och läser!

Fyfan vad jag suger på att uppdatera just nu! Jag ber om ursäkt! Lovar att jag kommer bli bättre på det inom väldigt kort! Väntar på att Anders, hans som håller på och fixar bloggen ska ringa mig. Han har varit bortrest ett par dagar och därför har inget hänt och jag passa på att jobba med annat!

Ska strax dra iväg till rambutiken och lämna lite ramar och titta på bilderna som jag ska ha till utställningen! Det har varit sjukt mycket inför utställningen.

De senaste veckorna har jag även känt att jag inte riktigt varit mig själv. Jag vet inte exakt vad det är, men allt känns bara som en stor dimma! Mina tankar flyger iväg varje minut och jag glömmer bort saker jag ska göra.

Min mamma blev sjukt orolig igår eftersom jag skulle höra av mig när jag kom hem och det slutade med att jag hade massa missade samtal och meddelande. När jag väl skulle möta henne glömde jag bort att jag skulle det och då hade det gått 5 min sen hon sa att hon skulle komma o möta mig!

Jag har väll 1000 saker o tänka på!

Ikväll skickar jag iväg mina inbjudan till utställningen. Känns lite pirrigt. Bara 13 dagar kvar till den stora dagen!

Men innan jag lämnar er för att åka iväg på mina äventyr måste jag dela med mig av en låt som jag verkligen fastnat för!

Jag träffade och fotade Macklemore och Ryan Lewis i höstas när de var här och hade sin första spelning! Super trevliga killar!

Om man vill se några bra artister live så ska man se dom! Så jävla bra!

You Might Also Like