Dagbok, Personligt

Finns ingen botten

13 februari, 2013

Hej alla nya och Gamla läsare!

Skönt och vara lite aktivare här! Allt börjar som sagt falla på plats och det är mycket positiva saker som sker i mitt liv!

Trots att jag har inlett två utredningar för bl.a ADHD/ADD /PTS och reumatiska sjukdomar så håller jag huvudet högt och  kämpar på! Det är mycket som händer i mitt huvud, men jag låter det inte ta på mig. Jag kämpar på och jobbar för fullt fast att det är lite små jobbigt att sitta vid datorn och blogga dag in och dag ut!

Men man gör det för man älskar det, inte sant ?

Jag är så nervös inför min utställning att jag springer runt och har spänningshuvudvärk och ont i axlarna. Känner mig stressad men ändå inte! Som tur har jag Bella som kommer hjälpa mig hela dagen med att fixa inför min lilla privata utställningsfest! Tänkte att jag skulle bjuda på lite gott till alla gäster och de som jobbar.

Blev super glad igår när jag fick Sms från Pa modou som är med i Panetoz. Samma dag som min utställning har de en spelning men som tur är det så är det bara en liten bit i från Vrummet så dom kommer direkt efter. Kommer även ha mina nära och kära på utställningen. Jag är otroligt tacksam över att ha dessa fina människor runt om kring mig! Min chef och kollegor kommer på utställningen, hela bunten och det glädjer mig som bara den.  

Kommer bli as GRYMT! Nu ska jag dra till jobbet. Ha en bra dag så där innan alla hjärtans dag! 

duvetinteHär har ni lite bilder som ska visas på utställningen!

 

You Might Also Like