Dagbok, Personligt

Det är så här ni gör!

21 februari, 2013

Godmorgon!

Hoppas alla mina fina läsare mår bra! Ni får jätte gärna kommentera i bloggen, det är så mycket roligare och blogga då! hehe.. Men om ni  inte vet vart ni ska kommentera så ska ni kolla in denna bild här under!

catsUnder varje inlägg finns det en ljusgrå rad där det står lite olika saker som tex kategori och datum. Det står på engelska men det är inte långt i från Svenska.

Det finns något som heter Comments, klickar man på den kan man kommentera i inlägget. Som ni ser på bilden har jag ringat in exakt vart ni ska klicka er fram.

Jag vet att det är många som läser bloggen och det är alltid kul och se lite kommentarer på de jag ställer frågan på hehe. Vet att jag mest får kommentarerna på facebook, men här är det också kul!

Men nu vet ni hur man ska göra. Super lätt, inga konstigheter! kommentarsfältet  är fritt och jag godkänner i stort sätt allt. Inge diskriminering, hot eller andra personliga påhopp som kan  anses vara nertryckande gällande andra människor.

Och jag fick en ända kommentar om den nya designen trots att min statistik höjts hehe. Men jag älskar er alla ändå och är glad att ni är här och hänger! Uppskattar det och ni är super bäst!

Glöm inte att gilla de inläggen som ni tycker är bra!

 

You Might Also Like