Dagbok

Vinden vänder snabbt

23 oktober, 2013

Idag känner jag mig redo att berätta min historia om barndomen. Jag vill släppa taget och gå vidare! Jag orkar inte hålla det inom mig. Och det känns jätte skönt o känna så här. Jag är 100% redo att gå vidare med mitt liv. Jag är fortfarande rädd, men jag behöver släppa taget och tänka på mig själv!

Såg precis en dokumentär som jag är med i och tårarna bara rann så fort jag berätta om det som jagat mig i 23 år. Jag blir arg! och jag vill gå vidare. Som tur så har jag en mentor som jag vet att jag kan berätta allt till och som jag kan berätta detaljer till. Tack Theo för att du alltid hör av dig i rätt tidpunkt.  Jag skulle vilja berätta min historia till någon som kan skriva om det.

Men nu ska jag faktis inte tänka mer på det. Måste fixa lite inför imorrn. Ta en dusch, fixa håret, fixa kameran och sen sova. Jag är sjukt nervös inför imorrn. Måste även kolla upp lite saker innan.

SONY DSC

Detta kort på Mac miller tog jag med min systemkamera och vid denna tid visste jag inte exakt hur jag skulle fota. Det var även denna dag som förändrade hela mig. Jag var så arg denna dag att jag bestämde mig för att göra allt själv, fota, kontakta folk och göra det jag ville göra. Och här är jag, 2 år senare och ska fota både Mac o lil wayne i globen. Jag vann en foto tävling! Helt seriöst, detta är jävligt stort och det är helt sjukt. Jag trodde inte att det kunde hända mig. Men vet ni vad, det kan hända och det har hänt! Jag kanske inte får träffa dom, eller det skulle jag kunna om jag vill eftersom jag har kontakt med Mac millers bästa vän, men de e inte något viktigt. utan jag vann, jag får fota och får en jävligt bra publicitet. de e de viktigaste!

 

You Might Also Like