Dagbok

Vågar känna

16 oktober, 2014
10502716 1452972308305647 1454062161 n

God morgon!

Igår gjorde jag något jag inte trodde jag skulle klara av! Jag har vid flera tillfällen skrivit att jag vart med om något riktigt hemskt som 5 åring. Jag har även gått ut med det i min poddcast förra året. Jag har däremot haft sjukt svårt att skriva det med ord här i bloggen. Men har absolut inte svårt o berätta till någon. Däremot har jag jävligt svårt att säga vad som hände, i detalj. Igår fick jag för mig att börja skriva ner mina känslor på ett dokument. Det sluta med att jag skrev ner exakt allt som hände när jag var 5 år. För första gången i mitt liv kunde jag få ut det genom att skriva. Det finns inte någon på denna planet som vet detaljerna, förutom jag!

Jag satt i nästan 2 timmar och bara skrev ut allt jag kände och de jag mins från händelsen. Skrev ner allt jag mins från de två händelserna som jag önska jag kunde sudda bort. Men det var skönt, gråta samtidigt som jag fick ut det ur systemet. Har man svårt och prata med någon som jag har, då tycker jag att man ska skriva ner det. De hjälper, skriv det om o om igen. En liten klump försvann. Jag fick ut det jag burit på i 24 år. Det är helt sjukt. Detta är verkligen det värsta jag varit med om. Och jag önskar inte ens min fiende få gå igenom det!

Hade verkligen ingen lust med GTA igår kväll, men jag tog mig i kragen och spelade ihop med Felix och sötnosen. För jag vet att jag blir glad av att spela ihop med dom! Det är riktigt kul och det vet ni redan att jag tycker. Blir verkligen glad att skypa med dom och spela. Så det var bara att torka bort tårarna, samla mod och spela!

Idag blir det jobbet, sen kanske hänger med Kungen. Var evigheter sen jag hängde med honom. Har saknat Fernando o Kunden, behöver mina inspirationskällor igen! Ååå! Det är jag och Kungen på bilden!

Hoppas på en bra dag, känner inte för att gräva ner mig av dessa känslor som påminner mig om allt skit! Ny dag, nya tag! Känns mycket bättre idag! Tänker inte heller ursäkta mig för att jag är människa och gått igenom saker. Men för guds skull, håll inte in det ni vart med om, bär inte på saker ensam. Dela med er, prata om det. För det är inte kul när man bryter ihop av händelser man vart med om och inte kunnat hantera det. Jag har försökt förtränga det! Men inte längre, nu jävlar ska allt bort!

 

You Might Also Like