Dagbok

Våga ta emot kritik

29 september, 2015

2009 startade jag bloggen, jag startade hiphop bloggen från en lyssnares syn på musik. Jag är inge proffs, men jag vet vad jag gör och vad jag säger.

När jag skapade bloggen gjorde jag det med öppenhet och ärlighet. Jag skulle aldrig vara tyst, aldrig blunda för sanningen.

Om någon skickar en låt, då e de självklart att jag ska ge min personliga åsikt. Jag är ingen journalist, jag är inte en nyhetssida och har aldrig varit det. Kommer inte heller vara det. Jag jobbar för en nyhetssida och jag låter Kingsize hålla den biten, slänga ut nyheter. Jag slänger ut personliga inlägg, med en åsikt. Kritik dvs. Jag skriver det som många säkert inte vågar säga.

Jag har genom håren blivit hotat av artister att jag skulle kunna skriva en bok om det. Men just de hoten som jag får, de e hot som motiverar mig.  Nu har jag fått en plats, nu räknas min åsikt och folk tar till sig det. Jag blir förvånad varje gång. Lilla jag? min åsikt? räknas den?

Jag skrev ett inlägg om den svenska Trap mixtapet, jag gillade inte innehållet, den höll inte… Inlägget fick mycket visningar och resultatet vart positivt då många av artisterna faktiskt kontaktade mig och ville veta exakt vad jag tycker om deras låt och även andra låtar jag gjort. Tycker sånt e kul, att folk kontaktar mig och vill veta min åsikt.

Kritik är aldrig dåligt, konstruktiv kritik är bra. Nyttigt.

Med det sagt…. Så kommer jag fortsätta skriva min åsikt. Och nu ska jag ta en paus och fortsätta kolla på Heroes.

Ha en bra dag.

11046451_10153043433415865_1911953841977493460_n

You Might Also Like