Dagbok

Nattbloggar

7 juli, 2015

KL är typ 02:30 och jag avslutade ett 7 timmars Destiny spel med grabbarna. Alltid lika kul o spela med dom, men ibland måste man påpeka att man är tjej när de säger ”grabbar kom hit” eller något som vi ska göra. Hahah

Egentligen skulle jag ut o träffa en kompis som bangade pga massa saker. Tänker inte gå in på det exakt, blev sjukt irriterad på personen. Men skit händer och jag tänker inte slösa min tid på att kämpa för saker o ting. hahah LOL!

Ska snart ta o sova, men det blir en film innan läggdax. Har lite små saker jag ska göra när jag vaknar, måste ringa läkaren och sedan fixa mina sjukskrivningspapper. Har glömt bort det helt.

Men nu ska jag ta och lägga mig o kolla klart på filmen jag somnade igår till.

Bjuder på en gammal bild från Kid ink spelningen som jag och Elisa var på. På fredag spelar vi på Lydmar för er som vill komma o förfesta.

IMG_0851.JPG

Jag har även insett en jätte sjuk grej. Den senaste året har jag bara träffat as skumma killar. Men alla har haft 1 gemensam sak…! Väldigt osäkra o instabila killar. hahah. Har alltid undrat om det varit fel på mig eller på killarna jag stött på längst vägen. Så detta mönster måste jag bryta. Kan fan inte fortsätta så här. Vet inte inte om det står på min panna att alla osäkra killar ska komma till mig. Jag behöver någon som är stark, som kan ta mig med storm och tror på sig själv. Så vill jag att alla i min omgivning ska vara, vilket de flesta av mina vänner är.  Snackade med min tjejkompis om det här om dagen och vi kom även på varför jag drogs till osäkra killar. hahah. fick ett gott skratt.  Men jag ser över den osäkra o fucktup sidan, jag ser bara de fina hos dom. Jag har nog alltid varit så. Även hos mina vänner. Kanske är Naiv, dum i huvudet och helt jävla kaos men jag letar bara efter fina egenskaper och sedan glömmer jag bort de negativa sakerna.

Men sån är jag… alltid varit det och lär alltid vara en sån.

Nä nu ska jag sluta blogga. God natt!

You Might Also Like