Dagbok

Torsdag!

11 september, 2014
10683871 299274090264283 1339644976 n

God morgon!

Jag vaknar alltid och är fortfarande jävligt trött. Efter att jag stigit upp och fått göra det jag behöver så vaknar jag upp! Det fanns en tid jag inte orkade stiga upp. Igår när jag kom till jobbet mådde jag rätt dåligt. Lite saker som jag gick o grubbla. Men jag har världens bästa chef, kommer till jobbet och får ut alla mina känslor. Berättade saker som jag inte kan berätta till mina vänner, fick ut allt och efter 10 min mådde jag otroligt bra! Det är VIKTIGT att ha någon o prata med, det är så viktigt för ens kropp o själ.

Igår va jag på Finess lyssningsfest i studion där han spelar in sin musik. Jag har redan hört EP’n och jag älskar ALLA låtar förutom en. men det är lätt en 5a. Den är riktigt bra och det säger jag inte för att han är min vän, det är på riktigt!

Men det var riktigt bra igår i studion, jag sprang runt o fota/filmade och sen spelade jag skivor till o från. Det var riktigt kul. Fick även massor av kärlek när jag spelade. Kände att det var en bra plats igår att Dj’a lite. Ametist gav mig massa kärlek igår. Hon har alltid vart en viktig människa i mitt liv, en som jag alltid kan vända mig till när det händer saker inom bloggen/musiken.

Bra dag igår! Nu ska jag till jobbet och ikväll ska jag kanske fota. Har inte fått svar, men lär bli en sista minut grej.

 

You Might Also Like