Dagbok

Torka dig själv med bloggen

5 december, 2013

Nackdelen med att skriva om Hiphop eller rättare sagt Svensk hiphop är många! Men det som jag ser som nackdel är att om ingen släpper något, har jag inget o blogga om. När inget händer har jag inget o skriva om! Därför har det uppdaterats extremt lite de senaste två dagarna. Ni ville ha mer svensk hiphop och tyvärr släpps det inte en ny låt varje dag från artister jag tycker om. De bli lite svårt!

Däremot har jag fått sjukt bra idéer, men nackdelen är att jag inte har en extern blixt till min kamera. Fast det tänkte jag köpa under mellan dagarna. Då är jag även ledig i 3 veckor., Ska försöka ta bilder och jag ska försöka göra allt jag i vanliga fall inte gör. Idéer.

Surfade runt bland bloggar och jag hitta massa inspirerande bilder.

SONY DSC

Jag har ju inte Banks kvar i Sverige som kan stå framför min kamera. Vill ta lite mer av dessa coola bilder!  Men jag  ska hitta så mycket bilder som jag bara kan och sen ska jag ta sånna bilder, fast på mitt sätt! Ser fram emot detta. Därför får ni ursäkta min lilla bloggtorka! Har inte heller gjort så mycket en att vara sjuk!

Ska på möte idag efter jobbet, berättar mer om det senare! Ha en bra dag!

You Might Also Like