Dagbok

BOOOOM!

5 mars, 2014

Hej bloggen!

Har så mycket att göra, men det är så mycket kul! Har inbokade saker varje dag och jag hinner till och med göra massa annat kul! Idag blev det en middag med min ungdom och hennes pojkvän, sen hann jag skicka iväg mail, svara på massa mail och nu sitter jag här o bloggar. Ska strax skypa med min kusin medans jag fixar bilder som ska iväg till Matte Caliste. Sen ska jag kolla på en film jag började kolla på igår, som jag somnade till eller en nice serie.

Imorrn fick jag en lucka på 1½ timma som jag kunde fylla på med ett fotojobb på N-store som ligger i hornstull. De behöver lite bilder som de ska använda till olika saker. Där efter ska jag möta Freja som ska bli fotad till min kommande projekt. Jag fortsätter i dubellexpo vägen, men samtidigt har jag en annan rolig ide. Jag har verkligen hittat tillbaka till inspirationen. Yeeey!

Blir såååå glad när människor använder sig av mina bilder. Idag instagramma en amerikansk rappare en av mina bilder som jag tog i fredags. Och sen insåg vi att vi hade en gemensam bekant som också sysslar med musik från usa. Jätte kul. Jag undrar när jag börjar inse saker o ting. En dag vill jag kunna smälta in allt detta!

pageMen på lördag får jag lite paus hoppas jag. Då ska jag hänga med brudarna i Uppsala <3

You Might Also Like