Dagbok

Svar på fråga

16 februari, 2014

Fick en kommentar som jag gärna svarar öppet på så att fler kan ta del av detta.

 

Fråga från Rebecka

Coolt! Var brukar du klubba? Jag älskar hiphop men är ensam om det i gänget och hittar därför jämt fel klubbar. Har du några tips? Tack för din blogg förresten, älskar alla musiktips och sjukt grymma kort du tar.

Svar:

Hej Rebecka och alla andra som läser.

Jag brukar oftast dra till en klubb som heter Vardagsrummet som ligger på Östermalm. Det är enligt mig den bästa hiphop klubben. Det kan nog ha med att jag hängt där i 1½ år, känner de som jobbar där och även en hel del som hänger där. Men jag älskar klubben, de har oftast bra dj’s. Annars drar jag på olika events och då är det svårt och säga vilken klubb som är bra. Men om man vill spontant gå ut och festa så är det Vardagsrummet. Men dit måste man ha lista. Men det där går o lösa, ibland så är de snälla på klubben. Bara kolla in Facebook och sök på klubb vardagsrummet så hittar ni säkert något event. Eller bli vän med med mig på fejjan så uppdaterar jag med det bästa.

Men Rebecka, hojta om du vill hänga med ut på hiphop klubb, alltid kul o hänga med nytt folk. :)

Tack för kommentaren. Bäst är du <3

 

 

You Might Also Like

  • Johanna 20 februari, 2014 at 11:21

    Hey! åå jag är i samma sitts som Rebecka, älskar hiphop men mina vänner not so much. Om ni drar ut någon gång så är jag gärna på :)