Dagbok

Sista rycket

26 december, 2015
DSC 4178

Jag älskar när ett nytt år börjar. Jag hatar själva NYÅR men jag älskar 1 Januari. Däremot älskar jag det mer när det är riktigt kallt och att man känner kylan. Jag kommer starta upp mitt nya år i Göteborg. För första gången kommer jag inte va i Stockholm, utan jag ska fira den med lite vänner som bor där. Blev spontant och det kommer bli super kul.

Jag vet exakt hur jag kommer börja de nya året. Kommer inte ha några nyårslöften utan jag kommer börja om på nytt. 2015 var ett år jag fick träna, de var mitt bästa år. Året då allt jag kämpat för föll på plats. Det har varit året jag hittat mig själv och kommit till ro med mig själv. Jag har verkligen hittat vem jag är. 2016 kommer vara året jag kommer bygga ihop allt och ta reda på exakt vad jag vill göra. Det kommer vara ett extremt slitsamt år, men jag kommer inte ge upp.

Jag ska gå tillbaka till hur det var 2009, ska slita lika hårt som jag gjorde då. Ska bli otroligt kul. Ser fram emot det. Jag kommer släppa 2015 och släppa allt onödigt. Släppa alla onödiga människor och fokusera på mig. Jag vet vad jag vill göra, men vägen dit är lång om jag inte sätter små mål.

2007 fick jag lära mig en sak som jag alltid haft i huvudet. För att lyckas till de stora målet så måste man ha små mål och det är nog det som gjort att jag lyckats. Så första målet är att skicka in mina papper från läkaren både till skolan och till CSN så att jag kan få lite hjälp med skolan. Nu väntar jag på allt. Förhoppningsvis kommer det i veckan.

Men nu, nu måste jag springa iväg. Ska till stan och träffa upp min gode vän Vincent från DICE. Härligt o få hänga med en annan tv-spels människa.

Ikväll kör jag på 12h stream tror jag.

Ha en super fin dag

 

You Might Also Like