Dagbok

Sista jag skriver!

1 november, 2014
10785068 1564045587140669 2140190274 n

Helloo bloggen!

Jag känner en typ av PMS humör idag och det är fan läskigt! Den ena stunden är jag as irriterad och den andra stunden helt peppad! Jag är så jävla glad att mina vänner kommer ikväll på min spelning! Är sjukt nervös, inte för att spela utan för att det kommer vara en person på plats som säkert kommer gå mig på nerverna. Och jag vet att du är här inne o läser detta, så jag ber dig att inte vara i min närhet, titta inte ens på mig! KOM INTE ENS! Snoka inte, läs för fan inte ens min blogg. Önska jag kunde blocka folk här också, men det blir svårt.

Jag vet hur jag är och jag vet att jag inte kommer vara tyst. Om något eller någon stör mig så pass mycket så frågar jag vad problemet är! Och detta är de sista jag skriver om det här. Jag vill bara vara ifred, vill bara gå vidare med mitt jävla liv och inte ha något med dessa människor o göra. Därför vill jag bara att denna dag ska bli överstökad. Har haft så sjuka drömmar i natt, helt jävla sjuka drömmar. vaknade av att jag ville typ spy. Mardrömmar.

Jag är inte den som hatar människor, det finns bara EN person jag HATAR med hela mitt hjärta och den personen lever inte idag. Det värsta är att jag är på gränsen av hat till en annan personen och samtidigt bryr jag mig om den personen. Kan man verkligen vara så? Min mamma tycker att jag bryr mig om folk för mycket trots att de skadat mig på olika sätt. De e helt sjukt, jag har själv börjat förstå att jag är så. Jag gör mycket för människor och förväntar mig aldrig något tillbaka.

Men jag vill inte bära hat, jag tycker det är ett stort ord, det är för stort för att använda. Jag hoppas bara att jag slipper se dessa människor, för jag orkar inte längre med drama, huvudvärk och stress. Jag e för gammal för detta. FÖR GAMMAL!

Så låt mig vara! Jag gillar inte den här sidan av mig, pallar inte ta fram mina 7 diagnoser o skapa kaos HAHAHHAHAHA! SÅ jävla tråkig jag e!

Men nu slutar vi upp med all negativitet och går vidare! inte bra för hälsan. Nu ska jag tvätta, städa och göra massa annat kul. haha. ska ju förfesta innan spelningen ikväll hos mig!

You Might Also Like