Dagbok

Onsdag

15 oktober, 2014
10725185 657801931006510 1554957964 n

För första gången insåg jag hur jävla bra behandlingen är som jag går på! På något sätt fick jag avreagera mig. Och de bästa är att jag är inte den ända som känner så. Aldrig har jag träffat någon som på riktigt kan förstå vad jag går igenom eller känna det jag känner. INGEN av mina vänner gör det, men idag, idag fanns det andra som fatta exakt vad jag kände och allt kändes så bra. Det var som om allt bara vände. Helt plötsligt känns allt så jävla bra igen. Tur nog så har jag även en person som tar sin tid och lyssnar på mig och stöttar mig. Känns otroligt skönt och tryggt! Tacksam som fan är jag idag.

Fick även en bokning i Malmö, så jag åker dit nästa månad och spelar skivor. Ska bli sååååå jävla KUL! Ååå!!! På fredag ska jag Fota och recensera Hopsin spelningen. Känns som om jag vore rätt person för det, känner han, vet hur han är, sett han förr och kan hans musik! min första riktiga recension. Riktigt kul måste jag säga. Nu ska vi försöka få till en intervju. Smsade Hopsin igår, men han e sååååå seg på svara ibland. Så vi får se vad som händer.

Nu ska jag ta och spela lite GTA och varva ner. Blir självklar med Felix och sötnosen. Måste komma på ett nytt smeknamn åt sötnosen för jag tycker det låter konstigt. haha. Kanske borde kalla han för snyggingen eller hetingen hahahah! jävla dålig fantasi haha!

Juste, tog lite nya pix! Hade lite tid över. Min nya t-shirt och keps från Skank!

You Might Also Like