Dagbok

Morgon

15 oktober, 2014
10649611 10152622052695865 7563477814548566439 n

Jag känner mig så trött! Tror att all tänkande gör mig trött. Jag vaknade försent idag, men tur nog så vet dom på jobbet va jag går igenom. Jag vägrar gå igenom allt skit igen, aldrig i livet! Jag kommer aldrig att falla tillbaka och ingen ska någonsin få mig att gå tillbaka.

Allt som händer just nu är skit bra, för det är exakt detta jag behöver jobba med och det blir så mycket lättare att ta tag i detta när jag har hamnat i dessa situationer. Tråkigt nog drabbar det jobbet. Men ibland måste man tänka på sig själv.

Igår kväll spelade jag GTA med sötnos och hans kompis Felix (hej Felix). Är så glad att jag hittat två st som älskar GTA lika mycket, kanske att jag älskar GTA lite mer en dom. haha. Men det är så skönt och få vara hemma på kvällarna och spela GTA! på något sätt slappnar jag av och slipper stressa över onödiga saker.

Jag har aldrig, aldrig varit den personen som tänk på förhållande, jag har verkligen varit ani killar, det har bara varit problem för mig. Alltid stressat upp mig för helt onödiga saker. Typ ”varför hör han aldrig av sig” som många brudar blir stressade över haha. Jag hade till och med planer på att packa väskan och dra. Men helt plötsligt vänder allt. Och man inser att det finns bra människor där ute, väldigt bra människor. Det gäller bara att ta sig ifrån trygghetszonen och sluta göra det man alltid gör. Man träffar bara samma typer av människor och det är alltid samma sak. Jag har hunnit göra så mycket roliga saker de senaste 3 veckorna sen jag bytte miljö och musik. Jävlar vad kul jag har.

Vad e meningen med det jag skriver? Jo, det är att byt vanor, miljö, FOLK om man måste (bara för en stund eller dra med dom). Det finns så jävla mycket människor där ute, mycket intressanta och roliga saker att göra. Det känns lite som om jag upptäckt helt nya saker, saker jag antingen glömt bort eller helt enkelt aldrig varit med om. Jag är riktigt glad över att jag fick en spelning på ett house ställe, är otroligt glad över det. Skulle aldrig ha träffat sötnosen.

Jag vet vad som är viktigt för mig, jag vet vad jag vill ha i livet. Och fokusen ligger 100% på mina drömmar och mål i livet. Det är bara jag själv som kan stoppa drömmarna. Finns ingen annan som kan stoppa mig! Oavsett! Så om jag skulle vilja packa väskan och dra kommer jag göra det, men de e inget jag vill göra just nu, men varför inte göra det tillsammans med någon annan om det funkar…! Hur som helst, jag tänker fokusera på nuet. i allfall just nu!

Nu ska jag dra mig till jobbet, är as sen!

 

 

You Might Also Like