Dagbok

Ny vecka

18 augusti, 2014
10483378 559995244110832 185685321 n

MÅNDAAAAAAAAAAAAAAG!!!! Det innebär ny vecka och nya äventyr. Yeeey! Men jävlar vad jag inte har så mycket koll på vad jag ska göra denna vecka. Jag orkar lixom inte tänka på det,  jag vill ta det som de kommer. Allt jag vet är att jag åker till London imorrn och på lördag ska jag fira en kompis + dj’a och på söndag ska jag jobba med Kingsize! Sen ska jag softa, städa, jobba på skolan och träna typ!

Jag har även insett att jag verkligen inte har ett socialt liv, vilket jag sååååå gärna vill ha. Jag känner mig som en helt ny människa efter denna sommar. Jag har haft väldigt mycket socialt liv och väldigt lite jobb. Många tankar väcktes i Chicago. Jag insåg jävligt mycket saker där borta om vad jag vill med mitt liv!

Så nu är det rätt viktigt för mig att prioritera ett socialt liv, att göra saker med vänner. Till skillnad från andra människor som jag umgås med vill jag träffa nytt, jag behöver träffa nya människor för att kunna utvecklas. Jag vill inte leva i min lilla bubbla. Så jävla tråkigt och göra samma sak VARJE DAG! Se samma människor varje dag! hahaha. som tur så gör inte jag det.

Jag tror därför jag trivs i mitt eget sällskap. Det är ingen som säger vad vi ska o inte ska göra. Men nu har jag kommit en bit på vägen, iallafall under dessa två veckor jag varit. Igår var jag hos en killkompis på kvällen och spelade PS4. Så jävlaaaa kul. Trots att jag var där en 1½ och hängde innan han skulle iväg så var det skönt. Sov hos min mamma också för att jag behöver ”hänga”

Känner mig så nöjd och glad.

Idag har jag inte planerat min dag. Efter jobbet så kanske jag ska till en kompis annars så blir det gymmet. Ska även städa och packa idag!

Men nu ska jag till jobbet!

Ha en fin dag

You Might Also Like