Dagbok

Me and my babe

16 maj, 2014

Godmorgon!

Jag som trodde att jag hade gott om tid för att blogga, men ikke sa nikke! Suttit med massa mail och pappersarbete nu på morgonen. Var tvungen o skicka lite fakturor och sen svara lite på mail inför dagens jobb, sen mailade jag lite med Kingsize om kommande jobb. Älskar verkligen mitt fotojobb där och jobba för dom! Det är super skoj och det ger så mycket. Tror jag ska åka till Bråvalla och fota. Om inte Malkom från Kingsize drar dit så lär jag få hänga helt själv :( Buhuu. men det är lugnt, de e jag och min kamera

Idag blir det en lugn dag på jobbet, men först gör jag ett besök hos min KBT behandlare, hon är den bästa KBT behandlaren ever!

Ikväll ska min girl Bella komma till mig. Vi ska ha en Dj/sång/rap/photo/video -session här hos mig! Kommer även att släppa hennes mixtape inatt i samband med en eller två videos PLUS lite bilder. Älskar o få jobba ihop med mina bästa vänner. Blir alltid bra! Nu släpper vi den, 2 år senare haha!

Jag har fixat till min dj spelare och nu funkar den som den ska och jag har fått grepp på det här. Allt som ska fixas nu är musiken i rätt tempo!

jpg

Bella och jag någon gång i höstas tror jag.

You Might Also Like