Dagbok

FREDAG!

22 augusti, 2014
DSC 0966

God morgon!

Ni anar inte hur länge jag sett fram emot denna helg, den sista helgen inför allt! Jag och min vän Fernando har ju bestämt något stort som vi ska genomföra och detta blir sista helgen vi går loss. För sen blir det spara spara spara, jobba jobba jobba! Jag kommer även att minska på allt jag är beroende för att få bort alla gifter i min kropp.

Har även fått veta att jag ska påbörja en behandling som kommer vara riktigt tuff. Det är lika bra att börja minska på det mesta för att klara av allt som kommer.

Ikväll ska jag ut med Fernando och fira hans födelsedag, eller rättare sagt vi börjar med att fira idag! Vi ska på en runda i stan och bara festa loss. Sen kommer jag sova hos honom eftersom han bor inne i stan och vi ska upp tidigt imorrn o styra upp inför festen han har imorrn. Som jag kommer att Dja på tillsammans med ett par andra. om vädret tillåter.

Det kommer bli 2 dagar av festande plus 1 dag av jobb/fest! För er som inte vet vem Fernando är så kan jag berätta att det är en kille jag blivit skit bra vän med  som jag skrivit om ett X anat gånger här i bloggen. En av dom som inspirerar mig!

 

You Might Also Like