Dagbok

Klick klick klick

11 april, 2014

Gomorrn.

Konstigt nog är jag pigg, kanske för att jag sovit riktigt bra inatt. Första gången på väldigt länge. Härligt! Jag ska strax på min KBT behandling. Fick lite sovmorgon så jag hann fixa allt inför idag och imorrn. Efter jobbet kl 17:00 kommer jag att dra direkt till VRD (vardagsrummet) som har AW. Är bokad som fotograf och kl 22:00-23:00 ska jag träna på att Dj. Då kommer VRD vara stängt och kl 00:00-03:00 kommer jag att fota på VRD.

Kommer bli en lång, men jävligt fet kväll! Imorrn drar jag till Borlänge och fotar.

Igår fick jag en förfrågan om att komma o ta pressbilder i en annan del av Sverige och jag gav ett rätt högt, men rimligt pris enligt mig själv. Jag pallar helt seriöst inte åka till en annan stad, vara borta och sova borta för att sedan få en liten summa. Det funkar inte. Jag har min standard pris och den kör jag i stort sätt på alla. Men jag har satt pris på mitt jobb. Men sen kan man alltid kompromissa och gå till mötes. självklart. Ingen tvekan om saken.
Ibland kan jag ta 500kr och ibland tar jag 5000kr. Allt beror på hur många timmar jobb och vad det är. Men vad jag läst så är det normalt att ta runt 1500 kr i timman och då räknas det från att man förbereder tills man tar ner allt och går igenom bilder med kund.  Men jag ser till att mina kunder blir fotade, nöjda och betalar det dom kan, så länge det fungerar för båda.

DSC_0042 (2)

You Might Also Like