Dagbok

Go DJ, cause that’s my DJ

6 april, 2014

Vilken kväll det var igår! Jag var på VRD kl 22:00 som vanligt, men Zolle hade försovit sig så jag fick Dja själv utan hjälp. Men ska jag va helt ärlig så gick det bättre en vad jag trodde. Jag kände mig mycket bekvämare och visste vart alla knappar låg. Så när Zolle kom och hörde mig spela sa han att jag lär mig riktigt snabbt. Dj Baby J kom förbi igen och återigen gav mig kärlek och massa feta tips på vad jag ska tänka på och även han tyckte det lät bra. Men det är lite tack vare Zolle, han ger mig plats och kunskap :)

Kl blev 23:00 och jag fick fortsätta köra. Så jag blev uppvärmnings Dj igår. Efter mig skulle Adam köra som är en av Hus-Djs. Jag körde till kl blev runt 00:30. Jag var inte redo alls och höra att jag var duktig. Som jag har förstått så är låtvalen väldigt viktiga. Men som Tony Zoulias skrev  till mig ”Spela låtar DU gillar Melika. Bygg vibe med musiken du gillar. Då blir det bra ska du se.” och igår fick jag frågan ”hur väljer du låtar” och jag sa att jag spelar det jag skulle vilja höra ute. Jag kunde heller inte stå stilla vid Dj båsen utan jag stod där o röjde för mig själv.

Under kvällen så lärde Adam mig lite roliga tricks. Fick även mixa in 2 låtar. Han gav mig bra tips och sen 10 min innan stängning fick jag köra. Jävlar vad bra drag de blev. Jag tror att mina vänner var mer hypad på att jag skulle spela en vad jag var!

Denna vecka blir fokusen på att träna på att mixa. Ska sitta med programmet varje dag i en liten stund för att få in vanan och se vilka låtar som passar till vad.

Jag kommer för tillfälle att bara köra på Vardagsrummet. Och förhoppningsvis får jag värma upp där varje gång jag tränar. Får se om det blir både fredag & lördag eller en av dom. Jag återkommer.

Men har man en grym lärare som Zolle, ja då är det inte konstigt att man blir bättre. Men jag har mycket kvar att lära mig. Men jag gör detta för mitt intresse och för att jag på något sätt vill utveckla mitt musikintresse.

page

Bildbax från Amir & Khalid.

You Might Also Like