Dagbok

jävla fest!

30 december, 2013

Jag tror att min kropp har börjat komma i fatt min ålder. Eller så har jag tröttnat på att gå ut o festa! Det känns som om jag inte blir tillräckligt ”tillfredsställd” , jag får inte det jag behöver för att ha riktigt kul. Det känns som om jag oftast har roligt när jag är ute och jobbar för då kan jag vara själv och ”mingla!  Sen spenderar man så jävla mycket pengar och det är så jävla onödigt! Men efter nyår får jag i vilket fall inte dricka i 2 månader. Jag kan ta ett glas vin någon gång ibland, men får inte gå ut och dricka varje helg eftersom jag ska göra ett par utredningar som kräver vissa saker, ska även testa olika mediciner.

Det är alltid samma människor ute så att nu säger man typ hej till varandra för att man sätt varandra 743564 ggr ute. Hiphop klubbarna är desamma. Samma människor  på dessa olika klubbar. Men man blir beroende, jag orkar inte festa men eftersom jag vet att det är en as grym dj som spelar så måste jag gå, det är bara ett måste!

Igår va jag på SS som hölls på Stures. Det var jätte trevligt till en början, men sen vart jag trött och irriterad. Kändes som om jag inte kunde ha kul. Det var för mycket folk och dansgolvet var super litet. Det gick knappt o röra sig. Sånt kan få mig att bli på så dåligt humör. Men sen var det massa annat som irritera mig. Men men.

O så kommer nyår. Jag är inte så hyp på att dra ut. I år blir det Mosebacke med mina bröder. Hade det inte vart för att de ville fira med mig så hade jag gjort något annat. i år blev jag bjuden på ett par hemma fester, men det gillar inte jag. Och min nyårsklänning passar inte till hemma fest. haha.

I vilket fall, mer jobb på klubbar, mindre festa.

Nu kommer bobo hit, ska ta snygga bilder på honom och sen ska jag ta bilder på mig själv med mina nyårs kläder så att jag vet på ett ungefär hur jag ska se ut!

från igen stans, jag hitta denna bild som är en av mina favoriter ahahah! Så gammal bild, men så rolig!

IMG_9895

You Might Also Like

  • Richard 30 december, 2013 at 14:02

    Hejsan Melika! Tung blogg.
    Checka min musik/mode blogg.
    http://www.finest.se/richardntege

    Peace!