Dagbok

Jag ska till USA IGEN!

26 april, 2014

cats

 

Jag är så jävla GLAD! Jag fick en liten spontan idé om att resa bort i sommar helt själv. Egentligen skulle jag åka och hälsa på min kusini Kanada, men eftersom han bor hemma och det är lite komplicerat så skulle det kosta mig 15000+. Jag planerade lite i smyg en usa resa. Men jag visste inte riktigt vart i usa  jag skulle åka,. Vill hälsa på min familj igen, men kände att det skulle bli lite tråkigt om mina kusiner eller min syster inte var med. Så jag valde att åka och hälsa på Samantha Bank som bor i Chicago, en stad jag aldrig vart i. Det ska bli spännande och vara där i 2 veckor. Hon kommer jobba på dagen och jag kommer nog hänga på stranden under tiden hon jobbar.  Ska bli så kul och få hänga med henne! Så, 2 veckor i USA….! Jag längtar så mycket. Firar min födelsedag där. Har redan fått ett roligt jobb erbjudande där. Woop wopp!

You Might Also Like

  • Gustav 26 april, 2014 at 22:05

    Gött! Men kanske säkrast att inte skriva om jobbet om du åker utan arbetstillstånd. Eller har du green card tack vare familjen?

    • admin 28 april, 2014 at 08:23

      Jag åker utan arbetstillstånd, men detta jobb jag ska göra är ikke betalt. Så då spelar det ingen roll :) Jag ska inte jobba o tjäna pengar där, jag ska bara sprida mitt namn lite ;)