Dagbok

Inga problem!

24 oktober, 2014
10261149 513037925507423 41648032 n

Fyfan vad illa jag mår! Jag ville spy hela morgonen, var så jävla YR! de e helt sjukt. Så här illa mår jag aldrig på mornarna. Aldrig hänt att jag vakna upp och känt mig så här. Blää! Försökte sova någon timma, men jag hade bara dåliga drömmar och frös. Jätte konstigt! Men jag tror att det har med alla stress, ångest och prestation att göra. De har varit för mycket de senaste dagarna och allt har nog bara kokat över och gjort så att min kropp lagt av.

Idag är det den dagen jag INTE får må så här och de e nog därför jag gör det, stressad! Men ska strax åka in till jobbet, skickade mess o sa hur jag mådde. Så länge jag kommer när barnen är där!

Jag är en sån som kan rasa i vikt, om jag inte äter på en dag så rasar jag 5 kilo typ. haha. Och sen jag började röka igen och påbörjade behandlingen har jag gått ner i vikt och det är fan inte kul! Jag behöver gå upp 10 kilo, de e så mycket jag tappat sen jag va i USA, eller nästan 10 kilo. Helt jävla sjukt! Så…! Från och med 1 nov ska jag ta igen mina 10 kilo. Så jag byter blogg namn och kör  träning och viktuppgångs blogg hahahaha. Nää skoja! Men helt seriöst, jag måste gå upp i vikt. Det går inte, jag kan inte se ut så här. FAN! Ta det inte fel, jag älskar min kropp, den e så jävla nice, men lite mer kött på kroppen skulle inte skada. Kanske ska börja äta ordentligt igen, men den där jävla ångesten som ligger i botten av magen borde kanske försvinna först, vilket den kommer snart. För den gör att jag kan tappa matlusten och vet ni vad!!! Jag ÄLSKAAAAR MAT! så när jag tappar lusten för mat, de e de något allvarligt fel på mig, då e jag knäpp på riktigt hahaha! Den som känner mig vet, jag äter mat hela tiden och jag älskar allt som går att äta på, typ!

Nu jävlar, jag e så peppad, motiverad och det ska bli as kul! Jag vill väga prick 55 och det har jag alltid velat gjort och som mest har jag vägt 53. Jag hamnade på 53kilo när jag slutade röka första gången, men sen har jag legat på 50-51 kilo. Nu ligger jag på den vikten som jag gjorde 2007, ligger på typ 45(?)kilo! KNAS! Men jag e full medveten om det och jag tycker det är lite najs att mina magrutor syns så fint.  hahah! Ser ni vad jag gör med ”problemet” Jag vänder det till något positivt. Jag är full medveten om hur jag ser ut och om vad jag behöver göra. Vänder det till positivt och hittar en lösning!

De e så jag alltid gör till mina problem, vissa flyr jag från, men vissa löser jag på ett positivt sätt!

Nu måste jag dra! Ha en super duper fin dag!

You Might Also Like