Dagbok, Nyhet

Hur lyckas man?

22 maj, 2016
Halvbild2

Många säger till mig ”du lyckas med allt du gör”. Kanske jag gör, men jag ser inte det som ”lyckas” utan jag ser det en bra bit på vägen. Den dagen jag har lyckats är den dagen jag inte behöver oroa mig för jobb eller ekonomi.

Nu när jag lever som 100% frilansare är varje dag och varje minut viktig. Tyvärr kommer aldrig familj o vänner förstå det till 100. Dom tror att man har sjukt mycket pengar och ett as bra jobb. Så är det för mig, tyvärr.

De ser tyvärr inte baksidan eller ens bankkonto. Just nu har jag 500kr på mitt konto och 3 stora burkar med mynt i som ska räcka ett bra tag, har även ett sparkonto som finns ifall det skulle behövas. Löning för mig är inte den 25e varje månad utan löning för mig är lite olika datum på månaden beroende på när fakturor jag skickat betalas. Men det stoppar mig inte till att kunna leva som om jag hade en lön på 25 tusen. För jag ser alltid till att kunna göra exakt det jag vill plus att jag betalar räkningarna i tid! Min mamma har lärt mig hur man ska hantera pengar.

 1. Jag jobbar som Dj, det är vad jag livnära mig på.
 2. Tv-spel, donationerna går just nu till en ny dator och det är inte mycket donationer.
 3. kontaktperson är också en säker inkomst jag har just nu, men allt är begränsad i tid.
 4. Manager åt Adrijana tjänar jag 0kr på och där byggs det upp för att en dag kunna tjäna på det.
 5. Fotograf för kingsize, lite extra pengar i månaden när det finns spelningar att fota
 6. Youtube och Tv-4/ENT, inget alls, där bygger jag upp mitt namn
 7. Bloggen duvetinte.se har jag aldrig tjänat pengar på.
 8. Inferno Online, jag är glad att jag får använda deras datorer utan att betala, men sen jobbar jag extra där, väldigt sällan men fokus på tjejeventet.
 9. Spinnup, noll kr och tjänar bara om jag får någon signad.
 10. p5 STHLM en gång i veckan får jag inte betalt för, men pushat lite på det då det är återkommande. Dock KUL!

Så med andra ord så försöker jag verkligen jobba stenhårt för att ”bli något” Vad vet jag inte en. Men allt jag gör ger mig extremt mycket bra saker.

För att ”lyckas” behöver du göra detta (det är vad jag gjort):

 • Våga misslyckas
 • Inte vara rädd
 • Våga tänka positivt om exakt allt
 • Kunna ta fler NEJ
 • Känna dig själv
 • Kunna ”offra” och ”prioritera” rätt saker
 • Vara driven
 • Syns du inte så hörs du inte
 • Våga vara ensam
 • Riskera
 • Ha en plan 2
 • Skapa en trygghet
 • Stark m.m

Jag tog ett år till som tjänstledig och då har jag riskerat extremt mycket, samlat mod och prioriterat saker. Jag prioriterar olika saker varje dag, exakt varje dag och jag tänker positivt kring allt. Kom ihåg, jag har 9 diagnoser och varje dag är en kamp för mig. Men jag klarar mig. Men en liten klump i magen kommer då o då. Jag tänker även väldigt långt fram samtidigt som jag försöker tänka på idag.

 

Jag tog ett beslut i livet och det var att vakna upp varje dag och säga ”yes idag ska jag jobba”. Jag älskar det jag gör och jag vet att jag går framåt hela tiden. Ibland har jag mina dåliga dagar och det är OK, det får man ha. Vi är människor med känslor. Jag har en trygghet, äger en lägenhet och har en fasttjänst så om något skulle gå fel så kan jag alltid gå tillbaka. Men jag började med allt när jag var arbetslös för 8 år sen och började med att studera.

MEN ALLT GÅR!

Så hur tar man kontakt med personer?

SOCIALA MEDIER! Bästa sättet att hitta människor. Nu för tiden blir man inte alltid kontaktat av företag via mail utan att man får meddelande på diverse socialmedier. Så får man inte svar via mail så kan man alltid hitta folk via sociala medier utan att vara en stalker.

Kämpa och ge inte upp.

Innan jag ens började med att streama eller skriva om spel så snackade jag till mig massa grejer. Jag fick tillgång till saker så att jag kunde bygga upp mitt namn. Kanske kontaktade jag rätt personer som trodde på mig och vill på något sätt hjälpa mig att bygga upp mitt varumärke. Jag kommer alltid vara evig tacksam till dessa personer. Även idag hjälps vi åt att stötta varandra i olika grejer.

Men kom ihåg, livet blir vad du gör det till, alltid! I slutet av dagen så är det du som bestämmer om du ska sitta hemma o deppa eller kämpa. Även du som bestämmer hur du ska må! DU DU DU JAG JAG JAG!

Tack för mig. Nu ska jag sätta mig och jobba med lite roliga saker, eller något. Inte så krävande direkt.

 

 

You Might Also Like

 • Citty Costas 20 juni, 2016 at 23:46

  Detta var ett bra inlägg – det ska du ha kredd för :) Du verkar sjukt driven och ambitiös måste jag säga. Har fått lite olika uppfattningar genom åren men nu verkar du ha hittat dig själv eller vad man ska säga, det gläder mig! Keep up the good work, kram //Citty