Dagbok

FREDAG

17 oktober, 2014

Jag hoppas verkligen att det börjar vända för mig! Igår vågade jag erkänna hur jag mådde till honom. Det var på något sätt väldigt skönt och kunna få ut det! Jag måste börja lära mig att alla killar är inte likadana och att jag måste ge dom chans då o då! Eftersom mina egna erfarenhet och känslor kommer upp blir jag ap rädd för vad som kan hända. Det dummaste jag även måste ha gjort är nog att jag förträngde allt och grävde ner mig i jobb för 7 år sen! Men nu har jag bestämt mig att ta itu med allt. Som tur är han förstående på något sätt, han finns där. Kanske inte som jag vill att han ska göra, men hans stöd finns där. Mitt sätt är alltid krävande. Och i efterhand var det inte alls jobbigt och säga att jag har mått och mår som jag gör! Jag är alltid rädd att bli dömd, men i dessa lägen inser man vad man har.  Jag är verkligen tacksam och jävligt glad att jag träffat honom.

917184_418205061664476_1339733841_n

Igår träffade jag även Kungen. Jag tvingade som sagt mig själv  in till stan för lite häng och det tyckte han var super bra. Vi tog en fika och pratade om allt. Jag har verkligen saknat kungen och det var skönt och bara få hänga. Vart inte så länge eftersom jag inte orkade vara kvar så länge. Men båda köpte en varsin bok.

Jag älskar självhjälps böcker, tycker det är så intressant. Allt som har med psykologi är väldigt intressant! Jag läser det inte bara för att det ska hjälpa mig utan för att lära mig saker som man kan använda. Jag har själv pluggat socialpedagog och jag kan sitta  i timmar o läsa böcker inom psykologi! Detta är en sak som många inte vet! jag har hur många böcker som helst. Vill ha fler!

Jag har alltid vart intresserad av ACT-metoden. EN blandning av KBT & DBT! En så länge verkar boken vara jävligt intressant.

You Might Also Like