Dagbok

Avsluting

11 juni, 2014

Godmorgon!

Igår var det en rätt så bra dag! Hade sjukt mycket att göra. Sprang på möten hela dagen typ! Träffade upp en vän för att prata om spelningar. Är sjukt sugen att börja spela på riktigt! Men måste se till att inte bli utnyttjad som det alltid kan hända att man blir! Speciellt är jag är så Naiv och tror det bästa om exakt ALLA!

Där efter var jag förbi min andra familj som jag även jobbar med. Fick se 4 olika varianter utav framsidan av boken. Jag har redan hittat den bästa bokomslaget och det kommer kännas riktigt stort när jag får se boken jag fotat ute i alla butiker. Ser fram emot det.

På kvällen hängde jag med min mamma. Vi har en regel att vi måste ses minst en gång i veckan och det gör vi när vi tränar. Men jag är rätt skadad just nu så det blev en promenad och glass. Men fan vad jag saknar gymmet.

SKa strax till jobbet o krama på mina elever som har skolavslutning idag! *SNYFT* Kommer ju sakna dom på riktigt! Men tur nog så har vi öppet ett par dagar till. Barnen kan komma o hänga på mellanstadieverkstad.

10375892_770997139587385_675887181_n

Jag tror inte ni förstår hur mycket kärlek jag har för dessa två varelser. Mysigaste pojkarna i världen. Älskar och umgås med Theo och Katrin när jag både jobbar och inte jobbar. Lär umgås med Katrin, Dante och Turbo på dagarna när det är fint väder.

You Might Also Like