Dagbok

Fördelen med att Dj’a

1 juni, 2014

Just nu sitter jag hemma dricker te och äter glasstårta och firar en bra vecka. Imorrn får jag veta om jag ska spela på ett ställe på lördag kväll och det verkar som om jag redan fått en inbokad spelning under dagen den 14e. Mycket som händer, mycket roligt händer!

Men om jag ska spela den 14e på kvällen så kommer det bli jävligt fett för då fyller Bellz år så de lär bli värdens ÖS! Jag ska få ett svar imorrn, så jag håller tummarna om det! Då ska jag självklart bjuda er, mina bloggläsare som får gå på klubb. Jag är jävligt glad att så många sett videon som jag la upp när jag Dj’de. Ska försöka göra en till, men idag är jag för trött och har ingen inspiration till en spellista. Tänkte att jag kanske ska göra en video med musiken jag brukar spela när jag värmer upp på Vardagsrummet. Det var min första spellista jag gjorde när jag köpte min pioneer. Men jag e så trött på låtarna så jag vet inte hahah. Kanske….! Men det verkar vara något folk uppskattar. Har bara fått bra respons och mina ungdomar dom älskar mina videos. hehe

Nu ska jag nog ta och kolla på en serie eller två och varva ner.

Förresten, låten där uppe är jävligt fet! August Alsina är en artist jag börjat lyssna väldigt mycket på och just denna låt lär jag spela varje gång jag är ute! Hans andra låtar är perfekt till uppvärmning när man ska bara ta det lugnt, ta en drick eller liknande! Men fördelen med att Dja måste ju vara all musik man upptäcker som man kanske inte skulle göra annars. För så här mycket lyssnar jag annars inte på musik!

10010409_10152307436220865_6691731703471560921_o

You Might Also Like