Dagbok

frustrerad

22 maj, 2014

Just nu sitter jag o funderar lite på hur jag ska göra med bloggen, foto o djande! De e lixom tre saker jag älskar att göra vid sidan av mitt vanliga jobb! Men jag känner samtidigt som om jag vill bara skita i allt o ha ett lite mer socialt liv! Men ändå inte! Igår var jag på dåligt humör, vilket jag känner samma sak om idag! Min dåliga humör kommer från alla stress som sker i mitt liv, både jobb o privat! Jag lägger mig med smärtor o jag vaknar med smärtor. Men snart blir det bättre. Idag ska jag på massage och nästa vecka börjar jag med sjukgymnast igen.

Igår hängde jag hos Fernando med Kungen, kände att jag behövde ta en paus. Blev glass och balkonghäng. exakt vad jag behövde! Bara att få hänga. Blev lite inspirerad, men jag har en känsla av BLÄÄÄ i hela kroppen!  Hoppas på att den går bort snart.

p 313

De här vill jag ta på mig i helgen, får så om det blir fredag eller lördag! Har dragit iväg ett sms till vardagsrummet om jag kan träna lite innan öppning, men de e lite sega på att svara. Så vi får väl se vad de säger. På lördag ska jag hänga med Kungen och Fredag kväll har jag inga planer alls! Förutom att jag ska spela på dagen så får jag se vad jag gör fredag kväll, kanske drar ut o fotar om ingen vill göra något skoj.

Men just nu vill jag bara bli av med min frustration…!

You Might Also Like