Dagbok

En sån där mixtape?

4 september, 2014
DSC_0966

Idag skulle jag ha gått på spelningen och fota, men jag måste lägga mig strax eftersom jag ska upp tidigt imorrn. Så jag va tvungen o ställa in det. Som tur har min chef på kingsize förståelse.

Åkte hem o hade tänkt att träna lite på min skivspelare men fick ett samtal av min barndomsvän som tyckte att vi skulle till gymmet, så där spendera jag 2 timmar. HÄRLIGT! Känns bra så här i efterhand.

Åt mat och sen satte jag mig och tränade lite inför imorrn. Har inte bestämt mig vad för musik jag ska spela imorrn kväll. Men jag tror att jag gjorde mitt första ”mixtape” eller vad säger man till dom som mixar låtar och släpper det som en hel MP3? De e väl mixtape? Jag vet inte, men jag spelade in en ljudklipp på 28 min med AS FET trap musik! Jag är sjukt nöjd över det måste jag säga. Speciellt när jag sitter i min lilla lägenhet med mina små dator högtalare. Tänkte att jag kanske skulle släppa den här på bloggen så att ni får höra mer på det jag själv lyssnar på. Det är BARA remixer på AP FETA hiphop låtar! Jag älskar och spela dessa låtar ute. Det är verkligen låtar man kan dansa till! Nu när jag har lyssnat på det i efterhand har jag hittat lite fel som man hör. Men vet ni vad, jag är inte en profs dj och jag är inte bäst. För mig att få konstruktiv kritik är viktigt! Det finns två låtar som jag älskar o spela, men jag får dom alltid o gå fel! haha! Sak i samma! Det blir nog bra. Huvudsaken är att man lär sig från sina misstag och saker man gör fel.

Jag sover på detta och sen bestämmer jag mig imorrn.

Men ni får alltid dela med er av era åsikter, om ni vill höra eller inte!

God natt!

 

You Might Also Like