Hip Hop, Internationell Musik, Nyhet

Dj Melika Duvetinte Mixtape(?)

4 september, 2014
IMG 1410

Okey, jag lägger upp det nu! Vill faktiskt lägga upp det nu! Den må inte vara helt perfekt och det är lite meningen. Men jag tycker en hel del låter as BRA! Och med tanke på att jag Dj’at så jävla kort tid så är det faktiskt jävligt bra. Speciellt när jag aldrig fick gå och lära mig hos någon ordentligt, fören igår (onsdag).

Jag mixar detta i ett par halvdåliga hörlurar och små datahögtalare. Men det är ingen ursäkt. Jag vet att jag kan bli så mycket bättre på detta. Men det mesta låter super bra, det är bara ett par små miss då jag kom åt skivspelaren, 1-2 taktmixningar som inte satt så bra. Sen va det lite små saker som jag själv inte var nöjd med. Men det är så här jag lär mig.

Men jag tänker inte göra om allt från början, utan detta är med ”lall” och inte något jag ska sprida o låta folk ladda ner. Lägger därför upp det här i bloggen! Så att NI, mina fina läsare kan lyssna!

Åsikter, konstruktiv kritik tar jag gärna emot. De som faktis bara vill klaga eller säga något nedlåtande gör det till mig personligen på facebook eller maila mig på melika@duvetinte.se annars kan jag inte ta det seriöst.

Massor av kärlek ♥♥♥♥

XoXo

You Might Also Like