Dagbok

Det är så underbart

25 februari, 2014

Ibland händer det saker som jag inte alls kan förstå varför. Varför händer det mig? Och nu pratar jag om det fina i livet. När man har en trasslig bakgrund så blir det mycket svårare att förstå varför eftersom man är mer van vid det dåliga. Så är det för mig iallfall. Men hårt jobb lönar sig. Detta är resultatet av vändningen, av styrkan och av kärlek jag gett till allt jag älskar. Jag är otroligt tacksam.

Foto & Musik är 2 saker jag alltid älskat och det är något jag aldrig trodde jag skulle jobba med. Varje person som gör en fotoförfrågning ger mig en typ av bekräftelse och varje person som tackar ja till mina erbjudande ger mig bekräftelse på att det jag gör är bra. Det är helt sjukt, jag hänger knappt med. Låt mig få andas in detta. 2014 har startat bra när det gäller jobb men inte när det gäller min hälsa. Men snart är det också bra.

Jag får mer o mer fotojobb och nu när jag jobbar för Kingsize känns det som om jag fotar hela tiden. På fredag har jag 3 inbokade fotningar och det är tre helt olika saker. Press, mingel och konsert. Jag har flera fotojobb i veckan o nu kan jag äntligen säga att jag till 100% jobbar som fotograf.

Jag hade även ett jätte bra samtal med Houman idag som gav mig mer styrka! Inget jag kommer avslöja om en, men fan vad glad jag blev efter. Strålande dag och strålande erbjudande kommer in. Nu ska jag äta, sen ska jag skicka fakturor, betala räkningar o fixa massor av beställda bilder!

DSC_7087

You Might Also Like