Dagbok

De e stress

19 maj, 2014

Fan! Kanske blir så att jag åker till London i 24 timmar bara! Hotellen har blivit så JÄVLA dyra under dygnet jag är där!

Så jag kanske åker dit på torsdag morgon och sen checkar ut och åker hem tidigt på morgonen på lördag, typ åker till flygplatsen direkt efter spelningen. Behöver isånnafall inte med mig massa prylar. Typ underkläder, kamera och ombyteskläder. Får nog bli så. Vill spendera mer pengar i usa en att lägga 5000 kr på ett hotell för 2 dagar. Har en vecka o tänka ut för nästa vecka på måndag ska jag köpa flyg + hotell. iallafall hotell.  Tror att min moder kommer köpa flygresan! Ska ringa henne om en stund o kolla om hon kan göra det haha. Tidig födelsedagspresent.

Det finns bara e plats kvar på de flyget som jag tänkt o åka, Så det är väll lika bra o ta det innan det blir dyrare! Snart åker jag. woop woop.

Ikväll blir det jobb, ska ta bilder på Linda Pira och resten av folket som uppträder. Blir för kingsize denna gång också. Har sjukt mycket denna vecka. Mycket att förbereda mig. Så det blir nog fokus på annat en bloggen. Blir lite dålig uppdatering tror jag.

Men nu ska jag dra till jobbet. Ha en super bra dag mina vänner! SONY DSC

You Might Also Like