Dagbok

Bättre att hålla käften!

1 december, 2013

Det sägs att vi ska få säga vad vi vill och vad vi känner. Vi får dela med oss om våra åsikter. Och det tycker jag att vi ska UTAN att någon annan ska komma o säga vad vi få eller inte får säga….! Ibland älskar jag facebook, men oftast hatar jag facebook och vore det inte för bloggen, då hade jag aldrig haft det! Blir jätte trött och ledsen på alla jävla negativa människor på fejjan. Jag är nästan inne dagligen och tar bort folk som bara kastar skit på andra.

Idag förlorade världen en jätte bra skådis och varför ska man då inte få lägga upp det? varför ska det alltid jämföras med alla de fattiga barnen som dör? Varför ska det alltid klagas? Jag blir jätte less på detta! Paul Walker var en jätte bra skådis och hans filmer var otroligt bra. F&F är mina favorit filmer. Och för er som klagar på alla andra som skriver R.I.P på fejjan och jämför med alla dessa människor som dör borde sluta. Paul Walker hjälpte faktis till med insamling till de drabbade! Låt de som vill skriva R.I.P få göra det. Och om ni tycker att det är sjukt jobbigt och tänker på ALLA andra som dör dagligen då kan ni skriva R.I.P  för dessa människor dagligen. Jätte tråkigt med alla som dör, men om man gillar en person, skådis eller artist då tycker jag att man ska få skriva och beklaga utan att bittra människor ska klaga på det.

Detta gäller allt. När det är fotboll skriver alla massa negativa saker osv. Gillar ni inte det så kanske ni ska se över erat användande av fejjan, ni kanske borde ha mindre vänner eller skaffa er vänner som ALDRIG skriver sånt här. Se över vad ni använder fejjan till.

Jag följer dock inte trenden med att skriva R.I.P eller dela med mig om världen bästa EP/Album/låt osv.. jag väljer ut det jag skriver på fejjan. Men jag tar det här i bloggen.

Varför är människor så otroligt negativa och bittra? Varför klagar folk på allt o alla? det är något jag undrat hela tiden?

Det kanske är bättre att vi tar hit mellanöstern reglerna, typ iran. Vi blockerar facebook och vi får inte dela med oss om våra åsikter. Vi ska inte ens få hylla en människa som gjort AS feta filmer och underhållit oss på bio duken! Vi ska bara hålla käften och inte säga ett skit! Vi ska bara tycka synd om de som dör i naturkatastrofer och bara bry oss om fattiga människor. Jag tror att alla gör det innerst inne. Jag skriver inte ut något, jag hjälper på mitt sätt. Men låt människor få göra vad dom vill. Sluta vara så jävla bittra! Låt de som vill hylla sin favorit skådis få göra det.

Den dagen Adam Sandler dör så kommer ni se mig skriva en massa grejer på fejjan. Då kommer jag bli sjukt ledsen. För hans filmer betyder lika mycket som Eminems musik!

Vi ska bry oss om varandra, vi ska ta hand om varandra och vi ska respektera varandra. Byt ut bitterheten till positiv. Missförstå mig inte, jag tycker det är jätte tråkigt när människor dör i naturkatastrofer och de som inte får någon mat. De e just därför jag hälre tar hand om människor som inte har något en de som har allt. jag adopterar hälre en att föda egna barn. Det finns människor där ute som inte har det jag har idag. Men det fanns en tid då jag inte hade ett skit!

over and out…!

R.I.P Paul Walker som var en grym skådis och var med i 5 av mina favorit filmer!!

68418_499212743446328_1170456534_n

You Might Also Like