Dagbok

Är ni förvånade eller

15 september, 2014
parti

I nacka där jag är uppväxt och bor så finns det 3 693 st som röstat på SD! Men jag är inte förvånad, jag är inte ett dugg förvånad över hur mycket röster SD fick! Men vilka rösta på SD? Jag kan tänka mig att det är alla dessa gamla människor som inte vet så mycket. de som är väldigt gamla och lever kvar i förflutet. Det kan vara så? det kan vara så att de har röstat på SD för att de trott att SD har med vårat fina land att göra, på ett positivt sätt! Jag vet inte, men skulle inte förvåna mig.

Där jag bor så har 99st röstat på SD! Så det finns 99st som inte gillar invandrare?

Så länge VI finns här, vi människor, vi 87% som inte röstade på SD. 87% väger tyngre en ynka 13%! Tänk på det, heja på det. VI fick 87%, va glada, va stolta och tänk positivt! Först klagar alla över att SD finns (ink jag) sen klagar alla över att SD fick då mycket och nu är fokusen på 13%! Varför, varför kan vi INTE fokusera oss på de 87% och hur mycket man kan frysa ut SD, iallafall försöka vända ryggen mot dom.

Jag e trött på alla dessa hiphop låtar som fokuserar sig på de negativa partien, alltså att de hatar SD! Nu e moderaterna ute, är ni inte lite nöjda? vi får en ny statsminister. Kommer ni gnälla på den personen också? Hur blir det nu? Vem lägger vi ilskan o frustrationen på?

Jag tycker själv att MP var riktigt bra och skulle jätte gärna varit med o lyft dom, men jag valde att inte göra det utan att fokusera på att få folk o rösta på det dom tycker passar oss.

Jag ser saker på ett helt annat sätt och om jag skulle skriva exakt vad jag tycker o tänker så skulle det bli ett stort stå hej. men jag väljer och inte skriva mina tankar. Pallar inte med drama.

Men hur som haver, 87% är starkare en 13% vi är fler och vi är starka! Kom ihåg det. Fokusera på de positiva! Låt oss se vad som händer! Kan bli intressant.

Och är ni förvånad över hur mycket rasister de finns i Sverige? Alla länder har sina egna rasister. Ni som säger att ni ska packa väskan o flytta från Sverige, det finns lika mycket, kanske mer människor som hatar oss!

Detta är en bra låt, en låt som fokuserar på de fina i vårat land! Här skriker dom inte Fuck SD eller något annat! Har vart överdrivet med fokus på det.

You Might Also Like