Svensk hiphop musik

Allyawan är tillbaka 2014

18 december, 2013

För de som följt mig och min blogg de senaste 4 åren vet att Allyawan har varit en av mina favorit artister när det kommer till Svensk Hiphop! Jag har satt honom som en av Sveriges bästa artister och jag vet inte om det var Ametist som sa till mig att han påminner mig om Eminem och kanske därför jag gillar hans musik så pass mycket. Sak i samma, jag är otroligt glad! Detta gjorde min dag! Som jag längtat! Men jag kommer inte ha några förhoppningar alls om skivan. Jag tar det som de kommer och Allyawan har alltid mitt stöd! Det vet han om! För er ungdomar som inte har koll på Allyawan borde börja söka på youtube eller Spotify och börja lyssna på honom! Personligen gillar jag alla låtar från Stormen före lugnet och de finns på Spotify.

Så här skrev han på facebook:

”W4N IZ BÄK!!!! För er som väntat/undrat: Skivan ”Dümma Mig” kommer att bli ett renodlat hiphop-album producerat av Beatslingers och vi gör finishing touches på den i hela februari.. Den kommer släppas via SwingKids Gillis Bengtsson och innehåller en hel del kontroversiella men även svängiga låtar… Vi siktar på att börja släppa singlar från den redan i mars och sedan albumet innan sommaren!
Målet är att äntligen etablera mig som en erkänd och respekterad artist med media-uppträdanden/intervjuer/recensioner/nomineringar och festivalspelningar…
Men jag kommer behöva mina supportras stöd! Utan er finns inte jag…
Sett namnet på minnet DÜMMA MIG!! Habib Habz Nafar, Beatslingers, Pedram Eddie Cayne Djafary, Mikael Skykid Sarabi, Nima Marandi mfl.
Även en reaggaskiva tillsammans med Lars Lancealot Thörnblom, Partillo Alexandersson, Kapten Röd mfl. under namnet Sam Wan”

DSC_4423

Allyawan, jag och Alpis

You Might Also Like