Hip Hop, Svensk hiphop musik

Linda Pira Släpper Matriarken

29 november, 2013
1457693 10152058475668307 1729860684 n

linda-pira-matriarken-ep-SDet kan inte bli bättre en så här, 5 låtar från en av Sveriges bästa rappare.  Jag menar hon äter upp vissa killar utan att tveka. Hennes rap är något som inte kan jämföras med andra artister i Sverige. Jag kan inte ens säga att hon är en av de bästa kvinnliga artisterna, hon är en av Sveriges bästa rappare, så enkelt är det!

Vad tycker jag om Ep´n?

Innehållsrik, intressant, till för alla, gungig, lugn, attityd…. och mycket mer. Jag älskar Linda Piras attityd i musiken, jag gillar hur hon sätter rader efter rader i varje låt. Jag gillar texterna och budskapet i låtarna. Det går inte att hata Ep´n. Detta är musik som SKA lyftas fram. Men jag tvekar inte en enda sekund på att Linda kommer bli en av de STÖRSTA här i Sverige, inte bland kvinnliga utan överhuvudtaget.! Hon kommer vara den som vi alla mins när vi pratar om Svensk hiphop i våra äldre dagar. Ni vet, så som vi pratar om Feven i dessa dagar. Stor applåd till Linda och ALLA andra som varit med och gjort detta! Helt fantastiskt. Ingen vinter depp!

Foto: Saga Berlin. Niceguzz

 

You Might Also Like

  • Agenten 29 november, 2013 at 17:17

    Jag kom precis hem och ska lyssna sönder nu.. sett fram emot det här som fan, det är hög kvalitet när det kommer till Linda. :)