Foto

Nästa Projekt

28 november, 2013

Jag får ofta frågan vad nästa projekt är. Jag har många projekt på G och vill gärna göra klart dom innan jag påbörjar något nytt! Men nu har jag ett litet fotoprojekt för mig själv. Jag har valt Vackra Freja som jag ska fota nu på söndag! Jag har inte haft någon direkt inspiration förens nu. Jag har hittat inspirationen till bilderna. Allt är klart. Nu på söndag ska vi dra till ett hemligt ställe och ta as coola bilder. Jag hoppas bara jag får till det eftersom jag aldrig tagit dessa typer av bilder.  Men jag får testa. Det var samma sak när jag tog mjölbilderna med Samantha Bank förra året. Jag gissade mig fram och de blev otroligt fina.

Jag tänkte visa er lite inspiration bilder, eller rättare sagt bilder som kan ge er ett hum om vad det är. Bilderna är tagna från Fotosidan.se och en AIK blogg.

page

Jag har länge velat fota Freja och nu har vi äntligen planerat in en dag! Jag ser verkligen fram emot detta eftersom jag ska få använda min kamera på riktigt, nu ska jag ta as feta bilder med min kamera. Till dess ska jag lära mig kameran så mycket jag bara kan.

 

Det är inte varje dag jag får fota en as snygg tjej! Ska bli fett kul. Här är en fin bild på oss från en rolig kväll på Vardagsrummet.

SONY DSC

Vad tror ni det blir för bilder?

 

You Might Also Like