Hip Hop, Svensk hiphop musik

Rösta för din ort video

25 april, 2014
#RöstaFörDinOrt är en av Fryshusets aktiviteter under valåret 2014 och har som syfte är att öka valdeltagandet bland unga i Sveriges orter med lågt valdeltagande. Genom att sprida inspiration och motivation uppmanar vi unga att ta tillvara på sin röst och därmed göra skillnad att påverka svensk politik.

Förra veckan skrev jag i bloggen att jag följde med min girl Caty när hon skulle spela in sin del till Rösta för din ort video! På fredagen spelade hon in en solo del. Men på lördagen skulle alla artister i Stockholm spela ihop. Jay som filmade hela grejen i stockholm frågade snällt om jag kunde hoppa in eftersom de behövde en till tjej. Eftersom den har en bra budskap så hoppa jag in plus att min favvis Caty la feta rader i låten! Slutresultatet blev mäktigt! Vilken bra video och alla texter är otroligt bra! Man ser mig lite då o då i min feta duvetinte keps och min tröja från shezzel.

Kom ihåg nu att rösta för din ort. Det är otroligt viktigt att ALLA som kan rösta gör det! Vem ska ni rösta på? Det är upp till er! Men kom ihåg, det är DU som gör skillnad med din röst!

page

Sociala medier:
Instagram.com/RostaForDinOrt
Facebook.com/RostaForDinOrt
Twitter.com/RostaForDinOrt

Musikproduktion, mix och arrangering:
Steady Gone & Karl Champ

Bra jobbat till alla som var med!

You Might Also Like