#Throwback, Foto

#Throwback Pato Pooh, Lazee & Ricky fest

22 januari, 2014

Vad fan hände med tiden? när sluta man ha fest för alla feta videos och skivor artister släpper? Jag mins inte sist jag var på en releaseparty. När jag startade bloggen var jag på massor av feta releasefester och jag tror att det var där jag träffade de flesta inom musiken.  Här kände jag ingen av artisterna. Jag hade bloggat i ca 1 månad. Så vad hände denna kväll? Jag mins inte så mycket. Jag vet att jag blev lämnad själv sent på natten och jag vet att jag åkte till en helt annan stad med en snubbe som jag typ hade träffat 2 ggr och sen åkte vi tillbax. Mins hans namn, men det kommer inte fram ett ansikte. haha. Hur som haver, inte många bilder alls från kvällen. Videon här ovan, 4 bilder från kvällen här nedan och reklam för själva festen som jag hittade bland bilderna.

n672585411_2671056_525445_31855459page

 

You Might Also Like

 • En vän 24 januari, 2014 at 02:57

  Hej!
  Shit vet inte riktigt om du kommer läsa det här, men jag är så desperat att jag gör ett försök.

  Jag har en vän som heter Sergio Pereira som kom hit till sverige för 8 år sedan. Han började grundskolan, fick vänner, började på dans och är en fantastisk basketspelare. Han har nu levt 8 år i ett land som nu bestämt sig för att skicka iväg dem till hemlandet igen. Han och hans familj har blivit utvisade till Bolivia. Min vän Sergio, hans lillebror och två småsystrar ska nu på lördag åka till Bolivia tillsammans med sina föräldrar. Han och hans syskon har hela sitt liv här, vänner, hobby, skola, ALLT!

  Nu ska vi försöka få tillbaka Sergio och hans familj på ett eller annat sätt! Sergio har arbetat för Refo under sin tid här. Refo är ett remake ”projekt” som skapats av Liselotte Norén där de ger nytt liv och återbruk till gamla kläder, mer info finns här –> http://refo.nu

  Refo vill nu anställa honom för att höja hans chanser att komma tillbaka. Såhär skriver Refo i deras facebook-sida:

  ”Vi tänker såhär, vi försöker nu skapa förutsättningar för att kunna anställa honom mer permanent så snart som möjligt i refo. Då ger vi familjen störst chans att snart vara tillbaka i Sverige.
  Det ni alla just nu hjälper oss bäst med är att sprida refo, gilla oss på fb och köpa våra produkter, tex ett refo-paket.
  Genom det kan vi få förutsättningar att anställa fler personer. Sergio är först. ”

  Jag vänder mig till dig nu i hopp om att du kanske kan dela eller skriva om detta i din blogg/facebook-sida för att öka min väns chanser. Vi behöver verkligen all stöd vi kan få, snälla! Du är nog den som kan nå ut till flest personer via det ”sociala nätverket”. Jag hoppas verkligen att du tagit dig tiden att läsa detta.

  Här har du en länk till refos facebook sida: https://www.facebook.com/refoproject
  Och här är en länk till Nina Wahlin som skrivit ett inlägg om detta (ett inlägg som vi hoppas att folk delar vidare), som du förhoppningsvis också kan dela: https://www.facebook.com/nina.wahlin.50?hc_location=timeline

  Tack på förhand!