#Throwback

#Throwback The Voice afterparty

13 januari, 2014
SDC12810

Utan att veta var detta dagen som förändrade hela min framtid! Jag vann en träffa med Flo Rida under The Voice konserten plus efterfest biljetter. Jag drog med mig en tjejkompis som följde med och träffade Flo Rida, sen gick vi på efterfesten. Jag kände redan en kille som vid den tiden jobbade med Adam Tensta och på något sätt lärde vi känna RMH & Solid Music fast vid den tiden hette dom Same Blood. Fick även dricka cristal för första gången, som för den delen smaka skit!

Hur som helst, detta var i samband med att både Adam Tensta och J-son började blomstra upp och redan då, med min okända blogg började skriva om dom och gick på ett par spelningar. Och i efterhand fick jag jätte bra kontakt med Thierry som var den stora inspirationen till en hiphop blogg. 6 månader senare föddes duvetinte.se!

Men hade jag aldrig gått på The Voice efterfesten kanske jag aldrig hade haft duvetinte.se, en blogg om hiphop! För jag menar, jag hade ju aldrig känt någon som jag kunde skriva om eller följa med på videoinspelningar. Tur nog lärde jag känna människor denna kväll som förändra hela mitt liv!
page1 page2

You Might Also Like