Foto, Livebilder

Pharrell <3 min kamera

14 september, 2014
DSC 3984 2

Det är helt sjukt, jag har fotat Pharrell på nära håll. Vem kunde veta att jag skulle få göra det! Och att han kolla in i min kamera ett X antal gånger fick mig att smälta lite inombords.  Fördelen att vara en Hiphop/R&B fotograf är att jag får se/träffa artister jag verkligen tycker om eller har växt upp med. Det är riktigt kul! Iallafall för mig och min bakgrund. Det är riktigt svårt och förklara vad jag menar med detta. Men det är en speciell känsla att få fota spelningar, eller att överhuvudtaget vara  på en spelning!

Men igår fotade jag Pharrell, vi fotade i början av spelninge och precis när vi skulle dra så ropade han på oss att stanna. Han ville att vi skulle komma tillbaka på sista låten för att fota de sista. Han ville att vi skulle sprida dom bilderna runt hela sverige. Bilderna kommer upp på kingsize. Fördelen var att jag fick stå på bra platser och se spelningen, för kingsize satt väldigt långt bort. hehe.

Jag tyckte det var en riktigt bra spelning, han körde låtar som jag är uppväxt med. Och jag måste lägga till en sak, han är sååå mycket snyggare på riktigt! Men jag är sjukt nöjd över bilderna och jag är riktigt glad över att jag slapp skriva på kontrakt. bilderna är riktigt snygga!

 

You Might Also Like